Lyft lönsamhet och förenklad vardag – med nya appar & program

Rely IT har de senaste åren utvecklat en rad olika program och appar som förbättrar våra kunders lönsamhet och underlättar deras arbetsvardag. Vi har specialutvecklade datasystem för insamling och analys av data och stor erfarenhet av att presentera data i olika slags anpassade appar.

Snabba leveranser – snart är ditt problem löst

Med stöd av vårt arbetssätt, Relymetoden, kan vi ofta snabbt utveckla en lösning som kan börja användas direkt. Nyckeln bakom våra snabba leveranser är att vi har flera skickliga och seniora programutvecklare och korta beslutsvägar. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och när ett arbete påbörjas diskuterar och analyserar vi tillsammans med er, snarare än att ni ger oss en kravspecifikation.

Flera börsbolag – och många regionala småkunder

De flesta av våra kunder är små och medelstora företag i Storstockholmsområdet som vi servar med appar, programutveckling och programmeringstjänster. Vår mest spridda app används dagligen av i stort sett samtliga handlare inom en av Sveriges största dagligvarukedjor. Bland våra kundreferenser finns ett 70-tal företag och organisationer.

Helhetslösningar och kundnytta

Vi på Rely IT håller oss ständigt uppdaterade kring utvecklingen i IT-branschen och arbetar gärna med nya tekniker. Självklart har vi även stor erfarenhet av etablerade äldre tekniker. Att kunna erbjuda våra kunder bra helhetslösningar är en ledstjärna för oss. När våra programutvecklare arbetat färdigt har Rely IT därför en driftsavdelning som tar vid och ger löpande service – om ni så önskar. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.