Tjänster

Business Intelligence

Vill du kunna se det du vanligtvis inte ser?
Analyser, trender, forecasting – verktyg för lönsammare affärer!

Rely IT har ett eget erbjudande för drift av stora lösningar inom business intelligence (BI). Över 1000 chefer i Sverige använder idag beslutstödsteknik och verktyg för affärsanalys från Rely IT, bland annat inom dagligvaruhandeln, rederibranschen, offentlig förvaltning och näthandeln.

Enkelt att komma igång med Relymetoden

Rely IT erbjuder branschens ledande verktyg för visualisering, utforskning, analys och rapportering. Och tack vare vårt speciella arbetssätt, Relymetoden, ser vi till att du på ett smidigt sätt får de redskap du behöver – både inom Business Intelligence, Information Management, Analytics och High-Performance Analytics. Berätta vilka dina mål och utmaningar är, så tar vi fram förslag till en effektiv lösning.

Silverpartner till SAS Institute

Rely IT:s tjänster inom affärsanalys och beslutsstöd bygger på programvaror från olika ledande mjukvaruleverantörer. Till exempel har vi ett nära samarbete med SAS Institute – ett företag som med sina 14 000 anställda är världens största privatägda mjukvarulevarantör och värdsledare på området.

Appar för daglig benchmarking

Bland våra mest populära produkter finns bland annat appar för benchmarking. Användaren kan till exempel mäta sina dagsresultat inom olika enheter och varugrupper med andra jämförbara affärsenheter, exempelvis inom en detaljhandelskedja. På så sätt upptäcks ständigt nya möjligheter till marginal- och omsättningshöjande förändringar som användaren annars aldrig skulle ha sett. Och det är bara en av hundratals praktiska tillämpningar av våra analys- och managementverktyg. Kontakta oss idag så berättar vi mer.

Gillar du det du ser?

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster, tveka inte att kontakta oss.

0176-65 52 90

Ring oss gärna, vi gillar det!

E-POST

Skriv ett par rader, vi återkopplar!

Rely IT Norrtelje AB

Kyrkogatan 11, 761 30 Norrtälje