Tjänster

Molnmigrering – Azure

Sov gott om natten, låt Rely IT ansvara för din systemdrift.

 

Har du en komplex utmaning vad gäller din IT-miljö? Behöver du förbättra ditt resultat genom att skaffa rätt teknik? Välkommen till oss! Vi hjälper dig till effektiva, trygga, lönsamma och lättanvända IT-lösningar.

Vi kan löpande se till att IT-infrastrukturen är optimerad för era behov. Inom IT finns många saker som ska samverka, vi hjälper dig med det. Med era behov som utgångspunkt hjälper vi dig till en optimal kombination av hård- och mjukvaror.

Trygga stabila system

Bland våra kunder är vi kända för stabil systemdrift – som ger bästa tänkbara tillgänglighet till de IT-tjänster användarna behöver. För att garantera dig rätt lösningar håller vi oss ajour med nya IT-innovationer. Samtidigt som vi jobbar med beprövad teknik.

Service på plats hos dig – eller på distans

Både börsnoterade storföretag och småföretag köper driftstjänster från Rely IT. Vi jobbar flexibelt och ger snabb service till våra uppdragsgivare. Driften hanterar vi på plats hos våra kunder eller via servrar placerade i vårt serverrum.

Rely IT som din IT-avdelning

Många företag anlitar Rely IT istället för att ha en egen IT-avdelning. Vi erbjuder helhetslösningar där vi kan ansvara för utvärdering inför inköp av nya hård- och mjukvaror, installation, olika wifi-funktioner, underhåll och reparation av datorer samt kringutrustning, antivirusprogram, brandväggar och säkerhetskopiering. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Online Desktop

Tjänsten Online Desktop tillhandahåller funktionen fjärrskrivbord vilket innebär ett Windowsskrivbord, som ger tillgång till fillager, skrivare samt utgör plattformen för applikation och tilläggstjänster. Tjänsten utgörs av teknisk drift, underhåll och administration av användarprofiler, skrivare och systemprogramvara.

Alla användare med tillgång till Online Desktop tilldelas en egen användaridentitet med en tillhörande användarprofil som styr användarens rättigheter. Tjänsten ger användaren åtkomst till applikationer, filer, dokument, skrivare och system centralt i datacenter hos Rely IT. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Gillar du det du ser?

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster, tveka inte att kontakta oss.

0176-65 52 90

Ring oss gärna, vi gillar det!

E-POST

Skriv ett par rader, vi återkopplar!

Besöksadress

Kyrkogatan 11, 761 30 Norrtälje