Tjänster

Programmering & utveckling

Lyft lönsamheten och förenkla vardagen – med nya appar & program

 

Rely IT har de senaste åren utvecklat en rad olika program och appar som förbättrar våra kunders lönsamhet och underlättar deras arbetsvardag. Vi har specialutvecklade datasystem för insamling och analys av data och stor erfarenhet av att presentera data i olika slags anpassade appar.

Snabba leveranser – snart är ditt problem löst

Med stöd av vårt arbetssätt, Relymetoden, kan vi ofta snabbt utveckla en lösning som kan börja användas direkt. Nyckeln bakom våra snabba leveranser är att vi har flera skickliga och seniora programutvecklare och korta beslutsvägar. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och när ett arbete påbörjas diskuterar och analyserar vi tillsammans med er, snarare än att ni ger oss en kravspecifikation.

Flera börsbolag – och många regionala småkunder

De flesta av våra kunder är små och medelstora företag i Storstockholmsområdet som vi servar med appar, programutveckling och programmeringstjänster. Vår mest spridda app används dagligen av i stort sett samtliga handlare inom en av Sveriges största dagligvarukedjor. Bland våra kundreferenser finns ett 70-tal företag och organisationer.

Helhetslösningar och kundnytta

Vi på Rely IT håller oss ständigt uppdaterade kring utvecklingen i IT-branschen och arbetar gärna med nya tekniker. Självklart har vi även stor erfarenhet av etablerade äldre tekniker. Att kunna erbjuda våra kunder bra helhetslösningar är en ledstjärna för oss. När våra programutvecklare arbetat färdigt har Rely IT därför en driftsavdelning som tar vid och ger löpande service – om ni så önskar. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

BankID-lösningar

En e-legitimation är en elektronisk identitetshandling som kan användas för legitimering och underskrifter i elektronisk kommunikation. En e-legitimation är en ID-handling på samma sätt som ett körkort eller ID-kort, men som kan användas över Internet. BankID är den vanligaste e-legitimationen på marknaden, och är ett samarbete och gemensamt varumärke mellan flera banker.

Framtiden är här, möjligheterna med att kunna identifiera någon elektroniskt är oändliga! Inloggning till en e-tjänst är kanske det första ni tänker på, att ni slipper administrera användarnamn och lösenord. Eller säkerställa att känslig information läses av rätt mottagare. Kanske ni även tänker på miljöbesparingen när ni slipper printa och skicka papper fram och tillbaka för underskrifter. Men man kan utnyttja elektronisk identifiering och signering i många andra lägen, t.ex. öppna dörrar, larma på/av, starta en bil, kontrollera ålder etc. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Genom att använda ex. mobilt BankID blir inloggningen både säkrare och enklare. Vi har gjort flera sådana kundlösningar till både appar och webbverktyg.
Har du behov av en säker inloggningslösning, kontakta oss på mail

 

Gillar du det du ser?

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster, tveka inte att kontakta oss.

0176-65 52 90

Ring oss gärna, vi gillar det!

E-POST

Skriv ett par rader, vi återkopplar!

Besöksadress

Kyrkogatan 11, 761 30 Norrtälje