Tjänster

Programmering

Vill du öka lönsamheten och förenkla vardagen? Vi löser det med innovativa appar, program och system!

Agendan

En app för ditt event, med ett webbaserat admin-verktyg där du kan skapa en agenda med aktiviteter tillgängligt för alla deltagare. Passar franchiseorganisationen lika bra som medlemsförbundet, föreningen eller den privata festen.

Beslutstödsbanken

Ett affärsstöd och skräddarsytt benchmarkingsystem direkt i fickan. Därför kan du öka din lönsamhet.

Vill du se mer?

För mer information om vilka produkter vi utvecklat kan du klicka här!

Kod som hjälper dig

Rely IT har de senaste åren utvecklat en rad olika program och appar som förbättrar våra kunders lönsamhet och underlättar deras arbetsvardag.

Vi har specialutvecklade datasystem för insamling och analys av data och stor erfarenhet av att presentera data i olika slags anpassade appar.

Utveckla en lösning som kan börja användas direkt. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och när ett arbete påbörjas diskuterar och analyserar vi tillsammans med er, snarare än att ni ger oss en kravspecifikation.

 

Helhetslösningar

De flesta av våra kunder är små och medelstora företag i Storstockholmsområdet som vi servar med appar, programutveckling och programmeringstjänster. Vår mest spridda app används dagligen av i stort sett samtliga handlare inom en av Sveriges största dagligvarukedjor. Bland våra kundreferenser finns ett 70-tal företag och organisationer.

Helhetslösningar och kundnytta
Vi på Rely IT håller oss ständigt uppdaterade kring utvecklingen i IT-branschen och arbetar gärna med nya tekniker. Självklart har vi även stor erfarenhet av etablerade äldre tekniker. Att kunna erbjuda våra kunder bra helhetslösningar är en ledstjärna för oss. När våra programutvecklare arbetat färdigt har Rely IT en driftsavdelning som tar vid och ger löpande service – om ni så önskar.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Gillar du det du ser?

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster, tveka inte att kontakta oss.

0176-65 52 90

Ring oss gärna, vi gillar det!

E-POST

Skriv ett par rader, vi återkopplar!

Rely IT Norrtelje AB

Kyrkogatan 11, 761 30 Norrtälje